Xerrada gratuïta 28/04/21 5


Acompanyament Familiar, de la mà de l’Elisenda Pascual, ens proposa una xerrada sobre “Sexualitat a la infància” el dimecres 28 d’abril a les 18:00.

La sexualitat infantil és un concepte poc comprès i sovint confós amb la genitalitat. Cal saber, però, que tot i que aquesta n’és l’expressió més coneguda, la sexualitat al llarg del creixement dels infants engloba molts altres aspectes que seran claus per a la seva salut mental. En aquesta xerrada ens explicaran quins són aquests aspectes i com acompanyar-los en totes les etapes de creixement.

Les persones interessades cal que s’inscriguin per poder rebre l’enllaç a la reunió i les dades d’accés.

Més informació

Per petició popular us fem a mans el i l’enregistrament de la xerrada que va tenir lloc el darrer 28 d’abril, així com els resultats de l’enquesta que es va passar als participants.

Lectures recomanades


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 thoughts on “Xerrada gratuïta 28/04/21

  • Comunicació Post author

   Bon dia Itxaso,
   Traslladem la teva pregunta a la Comissió d’Escola, Família i Coeducació, que és l’encarregada d’organitzar aquesta xerrada. Esperem que rebis resposta el més aviat possible.
   Atentament,
   Comunicació

  • Commissió Escola, Família i Coeducació Post author

   Finalment la xerrada s’ha gravat! Quan ens passin el link el farem arribar a totes les famílies interessades. Moltes gràcies pel vostre interès!

 • RUTH

  Bona tarda,
  Gràcies per la xerrada. Ha estat molt interessant!! Agrairia si us plau féssiu arribar el llistat de llibres recomanat per l’Elisenda a la resta de famílies d’altres escoles que hem estat escoltant la xerrada.
  Moltes gràcies!!!

  • Commissió Escola, Família i Coeducació Post author

   En breu publicarem la llista de llibres recomanats en aquesta mateixa entrada del web per a què la pugueu consultar sempre que vulgueu. Gràcies pel vostre interès!