El Taller


El Taller

El Taller

Segur que sovint t’has plantejat que t’agradaria conèixer gent interessant i seguir aprenent o inclús ensenyar tot el que saps, doncs et proposem el nostre particular espai de trobada i aprenentatge dels adults de la comunitat fluviana: El Taller.

Logo El Taller

Qui som?

Us proposem muntar un taller de DIY (Fes-t’ho Tu Mateix), només per adults, en el qual puguin participar lliurement les famílies del centre, aportant els seus diferents coneixements, i aprenent els uns dels altres. No hi haurà monitor, ni cap professional al càrrec del taller. És tracta de posar en comú tots els coneixements dels participants, per enriquir-nos els uns als altres.

Ens reunirem els dilluns (entre les 16:30 i les 18:30) al Menjador per dur a terme un projecte en comú. Si hi ha prou famílies interessades en reunir-se un altre dia de la setmana, feu-nos-ho saber i mirarem d’ampliar horaris.

Per poder formar part d’El Taller cal que ens empleneu el formulari d’inscripció i que ens lliureu signats el formulari general d’exempció de responsabilitat en cas d’accident o lesió i la Declaració responsable en relació al COVID.

INSCRIU-TE!

Quins són els nostres objectius?

Pretenem aconseguir així dos objectius diferents, però igual d’importants. Per una banda, crearíem xarxa de comunitat, en integrar a famílies de diferents colles per fer una activitat en comú.

I d’altra banda, donaríem resposta a la necessitat de materials fets a mà que ens han fet arribar les mestres d’infantil. També podríem donar resposta a qualsevol altra necessitat del centre, o col·laborar amb les festes, el carnaval, etc.

CONTACTA AMB NOSALTRES!


Què fem?

Actualment, el Taller participa activament en els següents projectes:

Confecció de cistells de drapet

L’escola ens ha encarregat fer-ne per a totes les colles per tal de deixar de fer servir safates de plàstic.


Confecció de guarniments de Nadal

Farem guarniments per l’arbre de Nadal que vendrem els divendres i a la festa d’Hivern.