Pati i Espai Natural


Pati i Espai Natural

Benvingudes a la Comissió de Pati i Espai Natural!

La nostra comissió pretén educar als infants i a les seves famílies en el bon ús dels espais lúdics de la escola: el pati i l’espai natural. Les nostres propostes van sempre lligades amb el mediambient i la reutilització d’objectes d’ús quotidià per tal d’inculcar en les futures generacions la cura del nostre entorn natural.

Qui som?

Som um grup de pares i mares que, quan la feina ho requereix, ens ajuntem per, no només fer propostes d’actuació al pati i a l’espai natural, sinò també possar les nostres mans al servei d’aquests espais. Moltes d’aquestes actuacions requereixen de la col·laboració de famílies que tot i no formar part de la comissió estan disposats a oferir-nos el seu temps.

Podeu possar-vos en contacte amb nosaltres per col.laborar amb la comissió o informar-nos d’alguna activitat que pugui ser d’interès per a la nostra comunitat escolar per correu electrònic.

Què fem?

Organitzem activitats per mantenir l’espai natural i el pati de l’escola. De la mà d’en Pepi i la Beki (jardiners de Palo Alto), ens encarreguem de netejar i tenir cura de totes les espècies que hem anat plantant a l’espai natural, reparem els elements de fusta que hem construit pels infants, mirem de proporcionar nous elements per inspirar el joc conscient amb medi ambient i la reutilització d’objectes quotidians.

Projectes

Projecte Mur Verd NOU

Tot i les diverses restriccions que estem patint a causa de la COVID, hem millorat la condició dels espais exteriors de l’escola que tan necessaris són pels nostres infants.

Vols saber més?


Neteja de les jardineres del pati, col·locació de vimet a l’espai natural i transformació de la barca en una jardinera NOU

Tot i les diverses restriccions que estem patint a causa de la COVID, hem millorat la condició dels espais exteriors de l’escola que tan necessaris són pels nostres infants.

Vols saber més?


Neteja de l’espai colindant a l’Espai Natural

Netejem de brossa i males herbes l’espai que separa l’edifici de vivendes de l’espai natural per mantenir la salubritat de l’entorn.


Reparació de les casetes de fusta del pati i de l’espai natural

Al gener els membres de la Comissió de Pati-Espai Natural i de la Comissió d’Espai Migdia vam pintar la caseta de fusta del pati (amb pintura de pissarra per encoratjar la creativitat dels infants) i van reparar la porta de la caseta de l’espai natural.

Vols saber més?


Renovació del vimet que separa l’espai natural del carrer

Al juliol vam fer la nostra pirmera crida a les famílies del Fluvià per que ens ajudessiu a instal·lar vimet al voltant de l’espai natural per protegir-lo de l’exterior.


Noves zones d’ombra pel pati i l’espai natural

El Consorci finalment a atés la nostra crida i ens han instal·lat dues carpes per augmentar l’espai d’ombra que tant necessitem a l’estiu.

Aquestes carpes romandran al seu lloc durant tot el curs, no només els mesos de calor.


Darreres entrades sobre Pati i Espai Natural