Pati i Espai Natural


Pati i Espai Natural

Benvingudes a la Comissió de Pati i Espai Natural!

La nostra comissió pretén educar als infants i a les seves famílies en el bon ús dels espais lúdics de la escola: el pati i l’espai natural. Les nostres propostes van sempre lligades amb el mediambient i la reutilització d’objectes d’ús quotidià per tal d’inculcar en les futures generacions la cura del nostre entorn natural.

Qui som?

Som um grup de pares i mares que, quan la feina ho requereix, ens ajuntem per, no només fer propostes d’actuació al pati i a l’espai natural, sinò també possar les nostres mans al servei d’aquests espais. Moltes d’aquestes actuacions requereixen de la col·laboració de famílies que tot i no formar part de la comissió estan disposats a oferir-nos el seu temps.

Podeu possar-vos en contacte amb nosaltres per col.laborar amb la comissió o informar-nos d’alguna activitat que pugui ser d’interès per a la nostra comunitat escolar per correu electrònic.

Què fem?

Organitzem activitats per mantenir l’espai natural i el pati de l’escola. De la mà d’en Pepi (jardiner de Palo Alto), ens encarreguem de netejar i tenir cura de totes les espècies que hem anat plantant a l’espai natural, reparem els elements de fusta que hem construit pels infants, mirem de proporcionar nous elements per inspirar el joc conscient amb medi ambient i la reutilització d’objectes quotidians.

Projectes

Neteja de les jardineres del pati, col·locació de vimet a l’espai natural i transformació de la barca en una jardinera NOU

Tot i les diverses restriccions que estem patint a causa de la COVID, hem millorat la condició dels espais exteriors de l’escola que tan necessaris són pels nostres infants.

Vols saber més?


Neteja de l’espai colindant a l’Espai Natural

Netejem de brossa i males herbes l’espai que separa l’edifici de vivendes de l’espai natural per mantenir la salubritat de l’entorn.


Reparació de les casetes de fusta del pati i de l’espai natural

Al gener els membres de la Comissió de Pati-Espai Natural i de la Comissió d’Espai Migdia vam pintar la caseta de fusta del pati (amb pintura de pissarra per encoratjar la creativitat dels infants) i van reparar la porta de la caseta de l’espai natural.

Vols saber més?


Renovació del vimet que separa l’espai natural del carrer

Al juliol vam fer la nostra pirmera crida a les famílies del Fluvià per que ens ajudessiu a instal·lar vimet al voltant de l’espai natural per protegir-lo de l’exterior.


Noves zones d’ombra pel pati i l’espai natural

El Consorci finalment a atés la nostra crida i ens han instal·lat dues carpes per augmentar l’espai d’ombra que tant necessitem a l’estiu.

Aquestes carpes romandran al seu lloc durant tot el curs, no només els mesos de calor.


Darreres entrades sobre Pati i Espai Natural