Escola en lluita


Escola en lluita

Benvingudes a la Comissió d’Escola en Lluita!

Des de la Comissió Escola en Lluita volen fer públic totes les batalles que tenen obertes per tal d’arribar a un únic port, una escola pública i de qualitat.

Qui som? Què fem?

A través de diferents reunions i actes a les que la Comissió Escola en Lluita assisteix defensem l’escola pública.

Podeu possar-vos en contacte amb nosaltres per col.laborar amb la comissió o expressar-nos qualsevol dubte per correu electrònic.

Diari d’abord d’una lluita

24 de gener del 2023

Resposta a la carta presentada per les 4 Escoles de Poblenou afectades pel nou sistema d’adscripcions al CEB.

23 de gener del 2023

Resum de la primera reunió amb conselleres del Districte de Sant Martí de les 4 Escoles de Poblenou afectades pel nou sistema d’adscripcions.

4 de gener del 2023

Les Associacions de Famílies d’Alumnes de les 4 escoles afectades (Fluvià, Marbella, Acàcies i Arenal de Llevant) per la discriminació en el mètode d’adscripció a instituts, junt amb el suport dels 4 Equips Directius d’aquests centres de primària, vam presentar una carta al Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), on demanem un tracte equitatiu.

Setembre del 2022

150 associacions de famílies i 43 direccions d’escoles, amb el suport d’Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC), han fet públic un manifest conjunt per reclamar mesures d’urgència i inversions per evitar temperatures insuportables als centres educatius de Barcelona.

13 de juny del 2019

Resum de la reunió de coordinadors/es d’AMPAs a la FAPAC.

13 de març del 2019

L’AFA Fluvià s’adhereix a l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones.

26 de febrer del 2019

Informe sobre les UdR26 i la seva projecció aplicades a l’Escola Fluvià.

16 de gener del 2019

Dades rellevants sobre el procés de preinscripció, com la previsió de calendari.

14 de gener del 2019

La Comissió d’Adscripcions del Consell Escolar del Districte serà informada sobre les zones d’adscripció que seran vigents per a aquest període.

18 de desembre del 2018

Reunió amb el Consorci, el districte, representació de les escoles i instituts de Sant Martí; es comunica que es farà pública l’assignació final d’unitats de referència i zones d’adscripció a finals de gener.


Darreres entrades sobre Escola en Lluita