Comunicació


Comissió de Comunicació

Benvingudes a la Comissió de Comunicació!

Des de la Comissió de Comunicació ens encarreguem de mantenir informades a les famílies de totes les activitats organitzades per l’AFA que puguin ser del seu interès, així com d’aquells temes que des de l’escola es proposin i necessitin d’un reforç comunicatiu.

La Imma, la Iolanda, la Mar i la Susana
Ens trobareu a Facebook (Escola Fluvia AFA)
a Twitter (@AFA_Fluvia)
i a Telegram (Escola Fluvia AFA)

Qui som?

La Susana, la Imma, la Mar i la Iolanda….Som quatre mares de l’escola que (bàsicament a través del grup de WhatsApp de “Comunicació. Becàries”), intentem treballar amb una gran dosi de bon humor i riures, per assolir els objectius comunicatius que, opinem, són essencials per a que les famílies estiguin al dia de tot el que passa dins i fora de l’escola.

Tenim poc temps entre els fills i filles, la feina i la vida en general, però rasquem d’aquí i d’allà perquè tot sigui possible (o ho intentem).

Què fem?

Actualment, comptem amb diferents canals de comunicació que ens permeten, d’una manera àgil i efectiva, arribar al major nombre de persones tan internament com externa.

Som les persones que enviem els Fluvià Informa (a través del WhatsApp al grup de delegades), per informar i recordar aquelles activitats o dates important a tenir en compte per a la nostra participació en la comunitat educativa de l’escola.

Som, també, les gestores de la pàgina web i de les xarxes socials de l’AFA. Actualment tenim perfil de Facebook (Escola Fluvià AFA – Grup tancat), Twitter (@AFA_Fluvia), Instagram (@afa.fluvia) i Telegram (Escola Fluvià AFA – unidireccional).

De la mateixa manera, donem suport a la resta de comissions de treball de l’AFA per contribuir a difondre la seva feina (a través del butlletí mensual Informa’t) i estem a disposició de qui ho necessiti.

Vols contactar amb nosaltres?

Només cal que ens enviis un correu electrònic a comunicacio@afa.escolafluvia.cat i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


Darreres entrades sobre la Comissió de comunicació