Tabalots


Tabalots

Benvingudes als Tabalots!

La Colla de Tabalots de l’Escola Fluvià va néixer amb la voluntat de representar un punt de trobada per a les famílies que tenen inquietud per provar i aprendre a tocar els tabals i la resta d’instruments de percussió que tenim a la colla.

Treballem el ritme, la tècnica i la posada en escena però, sobretot, treballem per la cohesió del grup i per passar-ho bé.

Qui som?

Som prop d’una quinzena de famílies de diferents cursos i colles de l’escola que ens trobem els divendres, com a mínim, per practicar i assajar. Si aquest dia heu estat pel Fluvià segur que ens heu vist i, sobretot, segur que ens heu sentit…

Vols contactar amb nosaltres?

Només cal que ens enviïs un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Què fem?

A través de la percussió desenvolupem una activitat lúdica i festiva per compartir entre pares, mares i fills i filles de l’escola i, en primer terme, participem de forma activa en les festes del Fluvià. Però també ho fem a les festes més enllà de l’escola, formant part de la xarxa associativa i cultural del barri: Festa Major del Poblenou, Festes de Maig i, a nivell de ciutat, les Festes de Santa Eulàlia. D’aquesta manera, la nostra colla és una de les cares visibles, una de les comissions que representa a la comunitat educativa més enllà de l’espai escolar.


Darreres entrades sobre Tabalots