Nou Decret sobre Escola Inclusiva


Un nou decret sobre l`Escola Inclusiva blindará els Drets de les famìlies a dur els fills a centres ordinaris.

Imatge d'arxiu d'una aula de l'Arenal de Llevant amb alumne amb la síndrome de San Filippo. / SANDRA LÁZARO
El Diari de L´Educació


Un any i mig després que se’n comencés a parlar, el que s’anomenarà Decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema inclusiu arriba a la recta final, i ho fa en un clima d’aparent consens. 

Aquest dimarts el departament d’Ensenyament, a través de la Direcció General d’Educació Infantil i Primària, ha convocat una vintena d’entitats socials, primer, i una trentena d’experts, després, per mostrar-los, per primera vegada, l’esborrany complert del decret, que se suposa patirà ja poques variacions. 

Totes aquestes entitats i experts han pres part en alguna de les moltes reunions que la directora general, Carme Ortoll, ha anat fent des de finals de 2014 a fi de conèixer tots els posicionaments i encaixar-los en un text que deixi enrere la normativa vigent, que data de 1997, i creï el marc jurídic que permeti donar impuls al model d’escola inclusiva.

Si vols seguir la noticìa fes click aquì.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.