Per Sant Jordi un nou drac!


drac-lateral

Avui ha sortit el sol després d’un dia d’intensa pluja i pels carrers ja es respira l’ambient de Sant Jordi. Les escoles han venut llibres i roses i els llibreters ja ens han ofert les recomanacions literàries d’enguany.

La nostra escola s’ha sumat a la festa tota la setmana: hi hagut concerts, teatre, recitals de poesia, exposicions fotogràfiques, dansa… i finalment, aquest divendres, hem tancat la setmana cultural amb una roda de contes que els nostres fills han pogut gaudir de la mà de diferents famílies voluntàries.

Les darreres activitats de cloenda han estat la venda solidària de llibres per part de la Comissió per la Diversitat i la “presentació en societat” del nou gegantó que formarà part de la imatgeria festiva de l’escola: un drac que ha ballat amb la Fluviana al ritme dels nostres tabalers!

Amb aquest nou drac que ens ha arribat oportunament per Sant Jordi volem convidar a tota la comunitat del Fluvià a formar part d’una colla gegantera que es vol crear per animar les festes del barri i de l’escola. Els infants que formin part d’aquesta colla podran dur la Fluviana, el drac i  els capgrossos que es van començar a construir a la Festa de Benvinguda al nou curs i que properament acabarem d’enllestir.

Ben aviat tindreu notícies del concurs per batejar al nostre drac. Si voleu passar-ho bé i formar part de la colla gegantera, escriviu un correu a secretaria de l’AFA Fluvià

Animeu-vos!!