Inscripció a El Taller


El Taller

Dades dels participant

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE L'AFA FLUVIÀ

Responsable del tractament Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Fluvià (AFA Fluvià).
Finalitat del tractament Realitzar l'alta d'inscripció, el control dels participants, la comunicació amb els mateixos i la gestió i administració pròpia de la activitat, així com informar-vos sobre futures activitats organitzades per l'AFA Fluvià.
Legitimació del tractament Consentiment dels interessats per a inscriure's en l'activitat escollida i per a l'enviament d'informació sobre els nostres serveis.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte per disposició legal. L'AFA Fluvià utilitza serveis d'allotjament extern, amb MailChimp, que comporten una transferència internacional de dades, que es troba a l'empara de l'acord EU-US Privacy Shield, informació disponible a www.privacyshield.gov.
Drets Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com s'indica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web https://afa.escolafluvia.cat/politica-de-privadesa/.