Status quo adscripcions


Famílies,

Dilluns, 23 de gener la Comissió Escola en Lluita va tenir la primera reunió amb conselleres del Districte de Sant Martí (la primera de 3 reunions que ja tenim concertades).

A la reunió van assistir representants de les 4 Escoles de Poblenou afectades pel nou sistema d’adscripcions (L’Arenal de Llevant, La Marbella, Les Acàcies i Escola Fluvià):

  • Rut Cuscó (AFA La Marbella)
  • Isabel López (AFA Fluvià)

i representants del Districte de Sant Martí:

  • Marilén Barceló (regidora presidenta del districte)
  • Maria Eugenia Angulo (consellera assessora de la presidència del districte)

La regidora Marilén Barceló, dona suport a la nostra petició perquè creu que les famílies tenim dret a decidir a quin institut volem inscriure als nostres infants i quin model educatiu creiem el més adient per ells. Ha de ser una elecció totalment lliure!

Quan va sortir aquest nou sistema d’adscripcions ja estava en contra i es compromet a portar la petició a la comissió de drets socials tant com a proposta com a ple.

Ens proposa assistir a l’audiència pública del 2 de febrer per fer la nostra petició.

Ens va demanar un escrit amb tots els antecedents i les accions que hem dut a terme (que ja li em fet arribar) i també es compromet a compartir la nostra trobada amb el David Escudé (Cap de regidoria del districte de Sant Martí) que és el següent conseller amb qui tenim reunió el pròxim 27 de gener.

Properes actuacions

  • El 31/01 ens reunirem amb la Neus Munté (regidora del Consell Municipal).
  • El 02/02 anirem a l’audiència pública per exposar les nostres reivindicacions.
  • Respondrem als arguments que el Consorci ens va fer arribar per correu electrònic el 24/01 en resposta a la petició conjunta de les 4 escoles amb els mateixos arguments que heu rebut les famílies sobre l’actual sistema d’adscripcions, perquè continuem estant en desacord.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.