Afegeix-te a la marea groga!


Nova imatge de la samarreta dels dimecres grocs

L’Escola ens ha informat la seva intenció de fer revifar una iniciativa reivindicativa i la volen fer extensiva a tota la comunitat. Es tracta dels dimecres grocs.

I què són els dimecres grocs?

Els dimecres grocs consisteix a fer que el màxim de gent (famílies, alumnat i escola) dugui una samarreta groga i realitzar accions per tal de fer visible la nostra postura en defensa de l’Escola Pública. Per potenciar-ho encara més podeu fer públiques fotografies i vídeos mostrant pancartes que mostrin les raons per les quals reivindiquem la nostra lluita i fer-les arribar a l’Assemblea Groga.

Però qui promou aquest moviment?

L’Assemblea Groga és un col·lectiu de gent que defensa una educació pública, laica, en català, inclusiva i democràtica. El conformen famílies, estudiants, docents i veïnat que pensa que l’Educació és el pilar que pot permetre accionar el canvi que modifiqui les maneres de viure, de relacionar-se i les prioritats per salvar el planeta.

Per aquest motiu, davant les retallades cròniques i el menyspreu que mostra el conseller d’educació Josep González Cambray cap a la comunitat educativa consideren que és el moment de recuperar els dimecres grocs.

Els trobareu a les xarxes i sota el hashtag #LaLluitaEduca.

Vols formar-hi part?

Només cal que cada dimecres duguis posada la teva samarreta groga i si no en tens, pots encarregar-la a través de l’AFA!

El preu de la samarreta és de 5€ i el pagament es realitzarà en efectiu a través de la Lorena de 16:30 a 17:30.

Afanyeu-vos perquè només farem comandes fins el 24 de maig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.