Xerrades sobre sexualitat


Tens dubtes sobre com parlar de sexualitat a les teves filles o fills? Com respondre les seves preguntes més inesperades? Com orientar-los?

La Comissió Escola, Família i Coeducació organitza una sèrie de xerrades online sobre sexualitat. La Neus Millán, tècnica en educació afectivo sexual, ens oferirà eines i recursos segons el nivell d’edat de l’infant.

Cal inscripció prèvia, amb un mínim de 6 famílies participants per a què es pugui dur a terme cada sessió.

Recordeu confirmar la vostra assistència una setmana abans de la data de la xerrada corresponent.

Gràcies!

Dates proposades

P3-P4-P5:
30/05 a les 18:00h

1r-2n:
07/06 a les 18:00h

3r-4t:
13/06 a les 18:00h

5è-6è:
16/06 a les 18:00h


Inscriu-te ja!

Emplena el següent formulari amb les teves dades i et farem arribar la informació sobre com accedir a la xerrada on-line que hagis escollit.

Dades dels participants

Participant 1


Participant 2
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE L'AFA FLUVIÀ

Responsable del tractament Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Fluvià (AFA Fluvià).
Finalitat del tractament Realitzar l'alta d'inscripció, el control dels participants, la comunicació amb els mateixos i la gestió i administració pròpia de la activitat, així com informar-vos sobre futures activitats organitzades per l'AFA Fluvià.
Legitimació del tractament Consentiment dels interessats per a inscriure's en l'activitat escollida i per a l'enviament d'informació sobre els nostres serveis.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte per disposició legal. L'AFA Fluvià utilitza serveis d'allotjament extern, amb MailChimp, que comporten una transferència internacional de dades, que es troba a l'empara de l'acord EU-US Privacy Shield, informació disponible a www.privacyshield.gov.
Drets Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com s'indica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web https://afa.escolafluvia.cat/politica-de-privadesa/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.