Obrim inscripcions pel 2n trimestre!


Obrim el període de noves inscripcions per a les extraescolars del segon trimestre. Des del dimecres 1 de desembre fins el dimarts 14 de desembre, podreu inscriure-us online.

Tant els formularis d’inscripció com la descripció, horaris i preus de cada activitat, els trobareu a l’apartat d’extraescolars d’aquest web.

Us recordem que aquestes inscripcions es formalitzaran sempre que hi hagi places a l’activitat triada i que s’atorgaran per ordre d’arribada. Si no quedesin places, s’informaria a les famílies afectades, que restarien en llista d’espera.

Per a les famílies que volen seguir amb les extraescolars que actualment realitzen els seus fills i filles, us informem que no cal fer res. Comptem que seguireu gaudint de l’activitat.

En cas que no volguéssiu continuar, preguem que ens ho comuniqueu per correu electrònic tal i com indiquem a l’apartat de preguntes freqüents d’extraescolars.

QUAN?

De l’1 al 14 de desembre

COM?

On-line

INSCRIU-TE ARA!

Malhauradament, aquest tercer trimestre no queden places per les extraescolars de Bàsquet 1 (3r-4t) i dansa clàssica i alguns grups d’anglès. podeu consultar-ne el llistat aquí.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.