Per una plaça més neta


Des de l’AFA i la Comissió de Barri, volem un canvi o replantejament de la Plaça de les Sufragistes. Aquesta plaça no és adequada ni segura per una sortida d’escola. Les plantes que hi ha són molt altes i tofudes i impedeixen la bona neteja a l’interior on s’acumula brossa, excrements d’animals (i de vegades humans) i últimament xeringues. A més són l’amagatall i cau de rosegadors. En aquest últim cas, cal remarcar que la cuina de l’escola està situada just al costat i que han d’obrir la porta per a ventilar tot sovint. Aquesta plaça necessitaria un altre tipus de zona verda més baixa que permetés la bona neteja o una àrea de jocs més pròpia d’una sortida d’escola.

Com ens podeu ajudar?

Per poder tenir més força necessitem que l’Ajuntament rebi el major nombre de demandes en aquest sentit. Es per això que us demanem que, a títol personal, creeu una queixa a la plataforma on-line de l’Ajuntament de Barcelona o a l’App Barcelona a la butxaca demandant aquest canvi.

En aquesta plataforma us demanaran que feu una breu descripció de la queixa. Podeu fer servir, si voleu, el primer paràgraf d’aquesta mateixa entrada com a exemple (però en comptes de fer-ho en nom de l’AFA o de la Comissió de Barri, feu-ho a títol personal).

També podeu incloure, si voleu i podeu, fotografies que il·lustrin aquesta deixadesa, els rosegadors, etc.

Recordeu que la nostra escola es troba al carrer Fluvià nº 60, 08019, Barcelona.

Gràcies per participar-hi!!!

Fes la teva sol·licitud!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.