Els experts ens parlen sobre l’amiant


L’AFA Fluvià us convida a la Reunió Informativa oberta a tothom sobre el focus d’amiant que s’ha trobat davant l’Escola Fluvià.

Aquesta xerrada informativa anirà a càrrec de Josep Tarrés (Pneumòleg i Doctor en Medecina), Lluis Mallart (tècnic higienista que col·labora amb l’Ajuntament de Barcelona en el cens municipal d’edificis amb amiant i en diferents projectes de desamiantat a la ciutat) i representants de la Federació d’Entitats Veïnals de Barcelona i de l’Associació de Jubilats de Macosa-Alstom Afectats per l’Amiant i pretén resoldre els dubtes que puguem tenir al respecte de la situació que estem vivint.

Més informació

Per aquelles famílies que no puguin assistir-hi, us informem que enregistrarem la reunió i penjarem l’enllaç en aquest mateix post per a què també podeu estar al tant de tot el què ens expliquin els experts.

Quan?

Dimarts, 11 de maig a les 18:30

Com?

Via Zoom

Enregistrament de la xerrada

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.