Decidim Barcelona ’21


Sentim informar-vos que el projecte no ha rebut prou support de la ciudadania i no passarà a la fase de votació. Aquesta vegada ens hem quedat a les portes, pot-ser l’any vinent tenim més sort.

Des de la Plataforma Decidim Barcelona promoguda per l’Ajuntament, la ciutadania podem dir la nostra sobre els pressupostos participatius (30 milions d’€ del pressupost municipal pel conjunt de la ciutat i 3,6 milions d’€ al nostre districte).

En aquest context, hi ha un dels projectes que us convidem a impulsar donat el benefici que pot aportar a l’entorn de la nostra escola.

El projecte

Es tracta de la proposta d’urbanització en zona verda del solar situat en la confluència de l’Avinguda Diagonal/Fluvià/Pallars.

Actualment aquest solar és un aparcament improvisat de vehicles, sense cap mena de senyalització vertical ni horitzontal. Els cotxes hi aparquen de forma anàrquica i sovint bloquegen la sortida d’altres vehicles. A més, en dies de pluja l’espai es converteix en un fangar fruit dels múltiples sots que hi ha.

Dates clau

  • Del 22/03 al 05/04:
    Dóna suport al projecte
  • Del 10/06 al 20/06:
    Vota pel projecte
Mapa d’ubicació
(street view)

Com podem impulsar aquest projecte?

  1. Registra’t a la plataforma Decidim Barcelona.
  2. Entre el 22 de març i el 5 d’abril del 2021 dóna suport al projecte 17928.
  3. Entre el 10 i el 20 de juny, si el projecte ha obtingut pro suport, podràs votar-lo.

Us anirem informant a mesura que sapiguem si el projecte ha rebut el suport necessari per passar a la següent fase del Decidim Barcelona per aquè pogueu votar el projecte de conversió en Zona Verda d’aquest solar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.