Noves estructures de joc pel pati


Gràcies a les aportacions de les famílies sòcies de l’AFA i al treball conjunt entre la Comissió de Pati i l’equip de mestres del Fluvià, ens enorgulleix mostrar-vos les noves estructures de joc de les que gaudeixen els nostres infants a l’espai exterior de l’escola.

Es tracta d’una estructura modular que pot utilitzar-se com aparcament de vehicles de joguina (o per allò que la seva imaginació desitgi) i una tarima de jocs a on els nens i nenes poden desenvolupar la seva creativitat de mil i una maneres diferents. En aquest moment, i donades les circumstàncies, s’han col·locat en l’espai originàriament destinat a l’aparcament de patinets.

Seguim enriquint els espais, continuem treballant perquè l’actual situació, lluny de representar un obstacle, sigui una veritable nova oportunitat per millorar els dia a dia dels infants.

Podeu veure’ls en acció en aquest vídeo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.