Menú de març 3Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Menú de març

 • Helena González

  Hola AFA, què tal?
  M’agradaria saber si hi ha alguna acció per parlar amb Campus Estela sobre els aliments que integren el menú. He sentit que hi han hagut queixes i m’agradaria saber si hi ha res iniciat. He vist que el menú, hi han dies que són ” meatless Day” ( 4 al mes al març) però hi han altres que també ho són i no estan marcats. Només hi han 2 dies amb carn i 4 amb pollastre. El menú ha canviat molt i no s’ha consultat amb les famílies ( al menys no m’ha arribat), sé que es segueixen indicacions de la Generalitat però és un tema sensible i on les famílies tenim molt a dir.
  Agraiexo l’informació.
  Salutacions.

  • Comunicació Post author

   Bon dia!
   Hem enviat la teva consulta a la Comissió Espai Migdia (espaimigdia@afa.escolafluvia.cat). Esperem que rebis una resposta en breu. Sinó és així, si us plau torna posar-te en contacte amb nosaltres i intentarem solucionar el teu problema el més aviat possible.
   Moltes gràcies per la teva contribució.
   Salutacions.

  • Comissió Espai Migdia Post author

   Helena,

   Des del mes de gener, la Comissió de l’Espai Migdia estem treballant el menú conjuntament amb Campos Estela i l’equip de monitoratge que acompanya els infants al menjador. Com hem anat informant en les comunicacions mensuals que hem fet arribar a les famílies i que podeu consultar al Web de l’AFA, estem progressivament introduint alguns canvis per tal d’adaptar el menú a les recomanacions de la Guia per a famílies i escoles de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que podeu consultar aquí. Anem revisant periòdicament com estan anant els canvis introduits amb monitoratge, Campos Estela i cuina, per tal de millorar aquells plats o combinacions que tenen una menor acceptació.

   Pel que fa al “meatless day”, Campos Estela fa referència al dia sense proteïna animal, és a dir, sense carn blanca o vermella, peixos o ous. És refereix als dies en que la proteïna prové de fonts vegetals com els llegums i els cereals.

   Us recordem que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic per traslladar-nos qualsevol dubte i/o suggeriment.