Noves mesures COVID


ATENCIÓ: Les mesures s’han modificat a partir del 22 de febrer del 2021.


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, es relaxen una mica les restriccions a causa de la pandèmia. A PARTIR DE DEMÀ DILLUNS, doncs, es permeten les activitats que es fan respectant el grup bombolla de l’horari lectiu o en grups màxims de 6 alumnes. Aquestes mesures van entrar en vigor el dia 07/01/2021 i, tot i que en principi es va informar que tindrien una durada mínima de deu dies, s’han anat prorrogant degut a l’evolució de la pandèmia.

En la pràctica, la majoria de les activitats no podrien fer-se, però els proveïdors d’extraescolars han fet tot el possible per poder reiniciar les activitats i les rutines dels infants (que sabem que tenen moltes ganes!). S’afegirà monitoratge i es desdoblaran grups a diferents aules i espais del centre, un gran esforç organitzatiu que no hauria estat possible sense la participació i la il·lusió dels excel·lents professionals amb els quals col·laborem, les facilitats que ens ha donat l’escola en tot moment i la vostra paciència i comprensió al llarg de tot aquest temps.

Estat de les activitats extraescolars

Així doncs les activitats extraescolars queden de la següent manera:

Presencials

 • Anglès (tots els grups excepte Ben&Brenda de dijous 16:30)
 • Bàsquet 1 (3r-4t)
 • Bàsquet 2 (5è-6è)
 • Ceràmica
 • Conte musical
 • Costura creativa
 • Escacs Inicial
 • Escacs Avançat
 • Futbol Sala 1 (3r-4t)
 • Futbol Sala 2 (5è-6è)
 • Instrument
 • Karate Do
 • Llenguatge musical
 • Pot d’art
 • Roda d’esports
 • Skate
 • Zumba kids Jr.

On-line

 • Anglès (Ben&Brenda de dijous 16:30)

Si es produeix cap canvi en les restriccions, us n’informarem de seguida.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.