Ens netegem les mans!


Algunes famílies ens han fet arribar la problemàtica del fet que darrerament alguns infants mostrin ferides a les mans.

Desprès de consultar amb direcció si els infants utilitzen molt sovint el gel hidroalcohòlic, ens confirmen que no és així. Es prioritza el rentat de mans amb aigua i sabó, i només de tant en tant es fa servir el gel hidroalcohòlic. Tot i que hi ha alguna colla que en trobar-se lluny dels serveis, sí que en fan més ús del darrer.

Hem demanat quin tipus de sabó utilitzen a l’escola (si és per pells sensibles o no), i us podem confirmar que es tracta del Gel Dermo Manzana (gel de manos desmoprotector) que compleix amb la normativa existent del Consorci d’Educació. Tot i així entenem que hi ha infants que tenen pells delicades, així que des de direcció ens han comentat que, si és el cas, us poseu en contacte amb el personal docent referent de la colla i li ho comenteu directament.

Aprofitem per recordar que no només és important fer un bon rentat de mans sinò que, pel fred que fa, cal eixugar-se les mans molt bé perquè que no es tallin. És per això que us demanem que si podeu tracteu el tema a casa per a què els infants en prenguin consciència.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.