Ajudans a aconseguir-ho!


Des de l’AFA i la Comissió de Barri, volem promoure la instal·lació de més places d’aparcament de bicicletes i patinets als carrers Fluvià i Pujades, donat que degut al COVID-19 no podem aparcar a l’interior de l’escola.

Com ens podeu ajudar?

Per poder tenir més força necessitem que l’Ajuntament rebi el major nombre de demandes en aquest sentit. Es per això que us demanem que, a títol personal, creeu una queixa a la plataforma on-line de l’Ajuntament de Barcelona demandant més places de pàrquing per bicicletes.

En aquesta plataforma us demanaran que feu una breu descripció de la queixa. Podeu fer servir, si voleu, el primer paràgraf d’aquesta mateixa entrada com a exemple (però en comptes de fer-ho en nom de l’AFA o de la Comissió de Barri, feu-ho a títol personal).

Recorda que la nostra escola es troba al carrer Fluvià nº 60, 08019, Barcelona.

Finalment al desplegable amb el títol “Aparcament de bicicletes” escolliu l’opció “Nou” i ompliu les vostres dades personals.

Gràcies per participar-hi!!!

Fes la teva sol·licitud

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.