Participa al cercavila de Sta Eulàlia!


La Colla Gegantera del Fluvià ha estat convidada a formar part del cercavila de Sta. Eulàlia i necessitem famílies voluntàries per portar les figures i representar a la nostra escola.

La trobada de Gegantons i altres elements d’escoles i de les colles barcelonines tindrà lloc el Dissabte 09 de febrer a les 10:30.

El cercavila començarà a les 11:15 i farà el següent recorregut: plaça Comercial, passeig del Born, carrer del Rec, carrer de la Princesa, plaça de l’Àngel, carrer de Jaume I i plaça de Sant Jaume. S’estima que l’arribada serà cap a les 12:30.

Les figures infantils de les colles de geganters i de les escoles, que han estat creades al llarg dels anys per fomentar la participació dels infants en el món geganter i que s’exposaran des del 2 de febrer, desfilaran plegades pels carrers de la ciutat i s’acomiadaran fins a la propera trobada a la plaça de Sant Jaume.

Si voleu formar part de la colla envieu un correu a coordinacio@afa.escolafluvia.cat o deixeu directament les vostres dades a la Lorena en el seu horari habitual.

Afanyeu-vos i apunteu-vos! Tenim fins la setmana vinent per notificar la nostra participació.

Recorregut del cercavila

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.