Taller de teatre social i feminista


La Lileta del Poblenou, xarxa d’AFAs d’escoles i instituts del barri que treballen per garantir una educació en equitat de gènere, us convida a gaudir de la següent activitat, adreçada a famílies i infants de 6è de primària i 1r d’ESO del barri del Poblenou.

Amb el títol Actuem pel canvi! Averlasailas: Teatro de lo posible, guardonades per l’Ajuntament de Barcelona amb el XII Premi 25 de Novembre, ens volen mostrar la seva feina per aconseguir una Barcelona lliure de violència masclista.

Aquesta activitat està finançada per l’Ajuntament de Barcelona i per tant és gratuïta.

Actuem pel canvi!

En aquest taller treballaran, a través del teatre i la creativitat, entorn de les relacions saludables i els rols igualitaris i no estereotipats. Es tracta que les nenes i nens siguin els protagonistes de les seves pròpies històries, i tot des d’una perspectiva feminista.

Les sessions es duran a terme cada dilluns de 18h a 19:30h d’octubre a març (en funció de quan comenci el grup això pot tenir alguna variació).

Cartell del taller Actuem pel canvi!

Fases

  • Coneixença i cohesió grupal.
  • Anàlisi dels rols i estereotips de gènere i activació de situacions que volem transformar.
  • Creació col·lectiva d’una peça de Teatre Fòrum.

Metodologia

La Metodologia de tot el procés serà participativa i transdisciplinar (diferents llenguatges artístics). La creació col·lectiva de la peça de teatre es farà a partir del que porta el propi grup (temes, interessos, projeccions de futur,…). Utilitzarem tècniques teatrals del Teatre de l’Oprimit (Teatre Fòrum, Teatre Imatge) i d’altres disciplines artístiques.

INSCRIU-TE JA!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.