Conscienciats amb el malbaratament alimentari


El passat dijous l’equip de la Fundació Espigoladors vam realitzar un taller amb els nens i nenes del casal d’estiu del Fluvià i ens ho vam passar d’allò més bé!

A través d’una presentació, unes fruites i verdures imperfectes ens van explicar que en el món es llença molt menjar i que els nens i nenes hi hem de fer alguna cosa!

La primera estona vam descobrir què és això del malbaratament alimentari, perquè passa i a on es llença més menjar. Durant la segona part, i com que sabem que els infants tenen molta imaginació, vàrem esprémer les nostres habilitats artístiques i vam començar a crear un conte per explicar a la resta de nens i nenes què és això del malbaratament i què podem fer per reduir-lo.

Sabíeu que una de les raons per les que es llença molt menjar és per criteris estètics? És per aquesta raó que vàrem crear els nostres personatges d’una manera ben diferent: fent esquitxos amb pintures vàrem trobar formes de fruites i verdures ben originals i boniques per reivindicar que encara que puguin tenir formes diferents seran igual de delicioses!!

Totes aquestes històries es podran presentar al nostre Premi Anual #elmenjarnoesllença, on aquest any volem publicar un llibre amb les històries finalistes!! Hi ha molts altres premis i s’hi pot presentar qualsevol infant d’entre 6 i 12 anys a nivell individual o en grup! Hi ha premis molt guapos!

Si voleu més informació podeu entrar al web del concurs i trobareu tot el que voleu saber sobre el premi.

A la Fundació Espigoladors estem molt contentes de poder treballar amb escoles compromeses que volen posar el seu granet de sorra per canviar una realitat tan difícil i donar gràcies a tots els nens i nenes que sempre estan apunt per aportar el seu granet de sorra per canviar el món.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.