l’AFA es mor…


Ahir va tenir lloc l’Assemblea de l’AFA en la qual s’havia de renovar la junta ja que les 4 mares que en formaven part han decidit donar un pas al costat i deixar que d’altres persones se’n facin càrrec.

Us recordem què representa que la nostra associació es quedi sense junta:

  • Les famílies es queden sense interlocució, sense representants que transmetin a la direcció les seves propostes, suggeriments o queixes del dia a dia dels nostres fills i filles a l’escola.
  • Els infants es queden sense ningú que gestioni les activitats extraescolars i acollida ja que deixa d’haver-hi representació legal de les mateixes.
  • Els projectes de les comissions deixen de tenir suport de les persones que gestionen el pressupost (que s’alimenta de les vostres quotes) i que faciliten que les activitats es duguin a terme.

De la mateixa manera us informem que també queda vacant la Comissió d’Extraescolars.

Una de les intervencions a l’assemblea mostrava el desencís que suposa que les famílies que van decidir que el Fluvià era la millor escola pels seus fills i filles, per la línia pedagògica, pels valors que es treballen i es transmeten, per l’educació activa que representa, no es plantegin que la seva pròpia participació és cabdal per ser conseqüents amb aquesta decisió.

No és qüestió de tenir molt de temps disponible, és qüestió de voler ser partícip de l’educació dels nostres fills i filles i fer-ho entre tots i totes.

Per això, convoquem a totes les famílies a una Assemblea General Extraordinària, el 19 de juny a les 20h a l’Auditori de l’Escola, amb l’únic punt de l’ordre del dia dedicat a l’elecció de la nova junta de l’AFA i de la Comissió d’Extraescolars.

Que l’AFA mori (o no) és a les vostres mans… Va! Qui entra?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.