Apunta’t a extraescolars! 4


Obrim el període de noves inscripcions per a les extraescolars del tercer trimestre. Des del dilluns 1 d’abril fins el divendres 12 d’abril, podreu entregar el full d’inscripció de l’activitat triada a la Lorena, en el seu horari habitual de 15.30 a 18.30 h.

Tant els fulls d’inscripció com la descripció, horaris i preus de cada activitat, els trobareu a l’apartat d’extraescolars d’aquest web.

Us recordem que aquestes inscripcions es faran sempre que hi hagi places a l’activitat triada. Si no és el cas, s’informaria a les famílies de que restarien en llista d’espera.

Per a les famílies que volen seguir amb les extraescolars que actualment realitzen els seus fills/es, informat-vos que no cal fer res. Comptem que seguireu gaudint de l’activitat.

En cas que no volguéssiu continuar, preguem que ens ho comuniqueu per correu electrònic.

Malhauradament, aquest tercer trimestre no queden places per les extraescolars de Circ ni Bàsquet (per 5è i 6è).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 thoughts on “Apunta’t a extraescolars!

 • Judit Mato

  Hola!
  Quiero apuntar a mi hija, Emma Tanos de P3 para acollida por la mañana solo para un día (6 de febrero 2020) a partir de las 8.
  El enlace de aplicación en este web no funciona.
  Cómo puedo avisar esta acollida puntual?
  Gracias y saludos,
  Judit

  • Comunicació Post author

   Hola!
   Desgraciadamente, no hemos podido contestarte a tiempo. Pero para próximas ocasiones, te informamos que las acogidas tan puntuales tienes que contratarlas directamente con las monitoras y abonar los 3€ que cuesta una acogida esporádica el mismo día en que se vaya a realizar.
   Hemos revisado los enlaces para inscribirse a acogida y parecen funcionar perfectamente. Si puedes indicarnos en detalle qué problema o error te genera, quizá podamos hacer algo más al respecto.