Emojicarnestoltes del Fluvià 2019


Voleu veure més?

Dissabte, 2 de març, el Fluvià vam tornar a sortir al carrer a la rua de Carnestoltes del Poblenou. Una oportunitat única per participar amb la resta de centres educatius i entitats en la vida del barri i una excusa perfecta per fer escola.

Després dels 2 tallers de confecció de disfresses, el 15 i 22 de febrer, totes les famílies disfressades i les que no, vàrem trobar-nos a la Rambla del Poblenou.

Si bé vam haver d’esperar un temps un tant excessiu en sortir del punt d’inici, les famílies de tercer van intentar fer front a les contrarietats animant als més petits amb balls, cançons, berenar i descansant al camió que, gràcies a la intensa i abnegada tasca de recerca d’una mare, finalment vam aconseguir.

A banda d’aquest contratemps (mai millor dit), la rua va avançar al ritme de la música per la Rambla del Poblenou, només interrompuda per crits espontanis d’alguns nens i nenes que corejaven el nom de l’escola advertint del nostre pas. Un mar d’emojis personalitzats a gust de grans i petits van omplir els carrers d’alegria i color.

Volem agrair la feinada que suposa l’organització d’aquesta festa, especialment, a les famílies de tercer, però també a aquelles famílies d’altres cursos que s’hi van adreçar per col·laborar en un esdeveniment que al cap i a la fi, és de tota l’escola i que la projecta més enllà de les nostres portes.

En la línia d’agraïments, també els volem fer extensius a la Coordinadora d’Entitats del Poblenou per la organització global de la rua; a l’Elena i l’Inma d’Acció Sant Martí per fer que els nens i nenes d’acollida aconseguissin convertir un camió en una obra d’art; a la Berta de Campos Estela per la deliciosa coca que van berenar els més petits; a l’equip directiu de l’escola pel suport engrescador i, per acabar, a totes les famílies que vàreu contribuir a que la tarda del 2 de març, fos una gran tarda.

Les fotos s’han modificat perquè no dispossem de permís per fer ús de la imatge dels més petits a les xarxes. Si esteu interessats en les fotos originals, feu-nos-ho saber per correu electrònic.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.