L’AFA Fluvià fem vaga el 8M


L’AFA de l’escola ens adherim a la vaga feminista del 8 de març. Ens adherim a la lluita de les dones per la igualtat. Ens adherim a aquells col.lectius que des de cada àmbit, treballen per una societat justa, sense discriminacions, igualitària.

Volem que les nostres filles creixin sense plantejar-se si poden o no fer les mateixes coses que els seus companys. Que creixin sense pensar que han d’estar justificant-se en moltes petites i grans coses de la seva quotidianitat per raó de gènere. Volem que comparteixin, gaudeixin, somiïn, s’equivoquin…sense pensar que potser per haver nascut nena, les coses podrien ser diferents.

Per elles i per ells, perquè tothom ha de prendre consciència de que la igualtat és un dret.

Perquè l’educació és cabdal per fer que les coses canviïn…l’AFA Fluvià ens adherim a la vaga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.