Assemblea AFA


Ens plau convidar-vos a l’Assemblea General Extraordinària de famílies membres de l’AFA Fluvià que se celebrarà el Dijous 07 de febrer a les 20:00 a la Sala de Mestres de l’escola.

Hi tractarem els temes següents:

  • Aprovació, si s’escau, dels pressupostos de l’AFA una vegada actualitzats segons l’acord d’assemblea de data 27/11/2018.
  • Intervencions, precs i preguntes.

Horari de la reunió

En la darrera assemblea, la Junta de l’AFA va acordar realitzar l’assemblea en un horari (les 18h) que pogués fer compatible la conciliació familiar, facilitant acollida pels infants. En aquella trobada, la participació de les famílies va ser la mateixa que en convocatòries anteriors. Per aquest motiu, les famílies presents van decidir l’alternança de l’horari de començament per donar oportunitat a les famílies que poden assistir en un o altre horari amb més facilitat.

Delegació de vot

Recordeu que només les famílies membres de l’AFA tenen dret a vot. Si no podeu assistir a l’assemblea, podeu delegar-lo en una altra soci o sòcia comunicant-ho per mitjà de correu electrònic amb les vostres dades i les de la persona en qui delegueu el vot.

Us hi esperem!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.