27 nov – Assemblea General AFA Fluvià


 

Famílies, ens plau convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària de famílies membres de l’AFA Fluvià que se celebrarà el DIMARTS, 27 DE NOVEMBRE DE 2018 A LES 18.00 h a la Sala Auditori de l’escola.

Hi tractarem els temes següents:

  •  Presentació de les activitats de les comissions.
  • Comissió Escola en Lluita. Presentació de la Campanya SOS Ensenyament Públic i informació sobre les línies de treball .
  • Tresoreria. Aprovació, si s’escau, de l’assumpció de despeses bancàries en cas de retornament de rebuts per part de les famílies.
  • Precs i preguntes.

CANVIS EN L’HORARI DE LA REUNIÓ:   La Junta de l’AFA té per objectiu que la implicació de les famílies en les assemblees sigui el més àmplia possible per tal de que les decisions siguin preses de la manera més participativa. En aquest sentit, hem canviant l’hora a les 18.00h (fins ara es feien a les 20.30h), limitant la durada a 1.30h i facilitant l’acollida dels infants, per poder facilitar la conciliació.

ACOLLIDA : Posem a disposició de les famílies un servei d’acollida. Si voleu, podeu fer la reserva fins divendres, 23 de novembre directament a la Lorena o a través del correu coordinació@afa.escolafluvia.cat. El preu és d’1€/infant per famílies sòcies i 2€ per a no sòcies.

DELEGACIÓ DE VOT:  Recordeu que només les famílies membres de l’AFA tenen dret a vot. Si no podeu assistir a l’assemblea, podeu delegar el vostre vot en una altra família membre comunicant-ho per mitjà d’un correu electrònic amb les vostres dades i les de la persona en qui delegueu el vot a secretaria@afa.escolafluvia.cat .

Us hi esperem!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.