Les colles del Fluvià triomfen a les festes de Poblenou


 

Tot just diumenge passat, amb un espectacular correfoc, acomiadàvem la Festa Major del Poblenou d’enguany. Una festa que any rere any demostra que el barri és ben viu. Un bon munt d’activitats per a tota la família, de dia i de nit, han omplert cada racó del barri de música, color, diversió i moltes, moltíssimes ganes de passar-s’ho bé amb veïns, veïnes i gent vinguda de fora per a gaudir d’aquesta estimada tradició.

 

 

Des de l’Associació de Famílies del Fluvià hi vam tornar a ser presents. Els tabalers sempre a punt per marcar el ritme de la mà de les nostres figures geganteres, van participar en la cercavila escolar que dissabte, 15 va reunir un bon nombre d’escoles amb les seves colles de cultura. Els Tabalots, amb la Fluviana, les Fluvianetes i l’Espurna i els nostres capgrossos, van tocar i ballar encapçalats pel nou i orgullosament estrenat estandart, obra de la Mar (mare de l’Àlex) de la Colla Gegantera.

 

Un matí de diversió, germanor, riures i dos pensaments…”Visca la Festa Major del Poblenou” i “Visca les colles del Fluvià”. Felicitats!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.