Cal que ho sapigueu 1


 

Les famílies del Fluvià heu de saber que fa unes hores han plegat quatre dels sis membres de la junta de l’AFA i  que tots s’hi han deixat la pell per nosaltres. És per això que adrecem aquest escrit a tota la junta, tant a les quatre persones que heu acabat mandat com a les dues que en preneu el relleu.

El nostre més sentit homenatge i reconeixement a la generositat i compromís incondicionals que heu dedicat a l’AFA i a les famílies i per haver-ho fet amb un dels arguments més incontestables que hi ha: predicant amb l’exemple.

Isabel, Agnès, Ana, Iolanda, Alícia i Carles, la llista de mèrits és tan llarga com insuficient per il·lustrar la vostra vàlua. Més enllà de les innombrables reunions, trobades i esdeveniments organitzats durant el vostre mandat, destaquem per sobre de tot la vostra qualitat personal i humana. Empàtiques i vitals com n’hi ha poques sabem de primera mà que heu tret minuts de cada segon, que heu estat en tot i a totes hores, i que l’AFA ha estat una prioritat competint diàriament amb la vostra vida personal.

Gràcies pel vostre temps, per la paciència, per escoltar-nos, per la mà esquerra que ho ha facilitat tot tant. Probablement sense ni saber-ho us heu transformat en equilibristes expertes del sovint difícil encaix famílies-escola-comissions i us n’heu sortit amb nota. Felicitats! Podeu anar amb el cap ben alt perquè el vostre esperit conciliador sempre a la recerca de solucions s’ha convertit en “marca de l’AFA Fluvià”, i si ens permeteu la llicència, amb el vostre estil “heu creat escola”.

Us desitgem tota la sort del món en el vostre proper projecte!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

One thought on “Cal que ho sapigueu

  • V.

    Vull agrair als membres de l’anterior junta de l’AFA la gran tasca feta fins ara perquè sé que han tret Forces i temps doncs no els en quedava, després de la vida Personal que té cadascú . Gràcies per la vostra gran generositat envers els demés, Per mantenir la sang freda en moments difícils i per l’exemple que ens heu donat . Amb persones com vosaltres dóna la sensació de ser més dels que som. Gracies i sort en els nous projectes.