CatSalut finançarà dispositius de monitoratge de glucosa


El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha decidit incorporar a la cartera de serveis els dispositius de monitoratge continu de glucosa, de manera que a partir d’aquest any finançarà aquests aparells, que permeten el control correcte de la diabetis. En concret, en una primera fase els finançarà per a les persones que tenen diabetis de tipus 1 i que es troben en algun d’aquests tres casos: ser menor de 7 anys, ser una dona embarassada i portar bomba d’insulina amb hipoglucèmia de repetició o desapercebuda. En total beneficiarà prop de 800 persones a Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.