Campanya 012 promulgada per la Generalitat de Catalunya del Trastorn de l’Espectre Autista


Una campanya per la conscienciació, sensibilització i sobretot, donar a conèixer el TEA en la societat, per tal que el TEA deixi de ser un trastorn desconegut, trencant així els tòpics i les barreres que ens seguim trobant.

 

L’autisme és una alteració del neurodesenvolupament que es manifesta de forma diferent en les persones. S’estima que entre 7 i 10 persones de cada 1000 tenen un trastorn de l’espectre autista. Es pot identificar en la primera infància. La precocitat en la detecció i l’atenció són claus pel seu bon pronòstic i inclusió. Persisteix al llarg de la vida i els cal suport en totes les etapes, també en la integració laboral. L’autisme és una manera diferent de percebre el món. Obrim els ulls a l’autisme!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.