Coses que no han de saber els vostres fills


This slideshow requires JavaScript.

Poques coses són tan sezilles de fer per estalviar-vos un maldecap: no expliqueu als vostres fills fins a lúltim moment que divendres vinent comencen les Festes de maig del Poblenou i evitareu que improvisin balls al mig del menjador i que toquin timbals dia i nit durant tota la setmana!

Els que inevitablement fa dies que no paren són els de la Colla Gegantera que ja estan escalfant motors per estrenar noves figures per segon curs consecutiu.

La comissió més nombrosa del Fluvià no ha parat de créixer des que al curs anterior van projectar dos capgrossos per acompanyar a la Fluviana, després va arribar l’Espurna (pensada perquè participessin els petits d’infantil) i aquest curs han restaurat la Fluviana per dins i per fora i, i tots els divendres han treballat per tenir a punt quatre noves “Fluvianetes” que seran la gran novetat d’aquestes festes de maig.

De P3 a 6è! Hi ha lloc per totes les edats! Si sou nous a l’escola i teniu infants a P3 no hi ha paraules per descriure l’expressió dels petits participant a la Cercavila de les Escoles i, per si no en teniu prou, aquest any tenim ruixadors d’aigua i una coreografia al ritme dels Tabalots del Fluvià, sense els quals la festa no seria el mateix!!

Si necessiteu més informació o us voleu afegir a la Colla podeu contactar-hi directament escrivint a gegants@afa.escolafluvia.cat

Anoteu-ho a l’agenda: 19, 20 i 21 de maig al Poblenou!

Com més serem més riurem!!

(Consulteu en aquest enllaç trobareu el programa de les festes)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.