Contagi al Fluvià


web-afa-fluvia

Ja podem confirmar la primera setmana del curs que es consolida la tendència positiva de l’AFA Fluvià.

La Junta anterior va aconseguir encomanar a un munt de famílies la il·lusió i les ganes de participar activament en les comissions i això cada cop va a més!

D’exemples en tenim molts.

El més imminent és la Colla Gegantera, cada cop més nombrosa i amb més figures i que demà mateix surt a la Cercavila Infantil de les Escoles acompanyada de l’Espurna, els Capgrossos i al ritme dels veterans Tabalots.

La Comissió d’Extraescolars. Heu vist el document descriptiu que van publicar abans de l’estiu? Estan fent una feinada impressionant per facilitar a totes les famílies l’accés a les activitats extraescolars, i no us penseu que això sigui poca cosa!!

I un darrer exemple que ha comptat amb moltíssims col·laboradors puntuals durant aquest estiu: la Comissió de Pati. Des de que va acabar el curs, les famílies que formen part d’aquesta comssió mixta han estat les encarregades de manternir l’Espai Natural i gràcies a les famílies voluntàries que improvisadament s’hi van afegir ha estat un èxit.

Per altra banda estem en plena transició. A destacar els dos assumptes més visibles: La nova Junta, que tot just comença a caminar i està preparant el nou curs i, en segon lloc, la transformació de la nova web de l’AFA que aviat estarà actualitzada pel que fa als continguts, a l’estètica i a la seva utilitat per les famílies. De tots dos temes us tindrem ben informats en propers posts.

Benvinguts a tots un any més! I fins demà a la Cercavila!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.