Festes de maig històriques al Fluvià


Com els cometes que passen cada molts anys i en comptades ocasions a la vida es poden veure, aquest any tenim l’oportunitat d’assistir a un bateig que fa cinc anys no es veia al Fluvià: una nova figura nascuda per animar les festes de l’escola i del barri i que ja té nom:

E S P U R N A

 

ESPURNA, el nou drac de la nostra escola, és el nom guanyador del concurs que es va convocar a finals d’abril i que va proposar l’ANNA JOVAL de P5 i que d’aquí a dues setmanes (a la festa de la primavera el 28 de maig) serà obsequiada amb un diploma i una motxil·la del Fluvià en reconeixement a la seva autoria.

Però això no acaba aquí!

A l’Espurna i la Fluviana l’acompanyaran dos capgrossos nascuts també aquest curs i que s’incorporen a la colla dels Tabalots Fluvià a més d’una sopresa mooooolt especial: els més petits de la colla gegantera participaran a la cercavila portant una original cua de gala per l’Espurna que serà l’enveja del barri… si no us ho creieu haureu de venir a veure-ho!

No podem saber quant de temps passarà abans que hi hagi unes Festes de Maig tan especials pel Fluvià però el que sí que us podem garantir és que les del 2016 seran irrepetibles. Recordeu la 4a. posició que vam aconseguir al febrer amb la multitudinària comparsa de ratolins per carnestoltes? Doncs aquest divendres la petarem un altre cop!!

Reserveu la data: 20 de maig a les 18h. Porteu timbals, xiulets, maraques o harmòniques. La Colla Gegantera i els Tabalots portaran a la Fluviana, a l’Espurna vestida de vint-i-un botons, dos capgrossos i un munt d’energia i bon rotllo!!

Per veure el programa de la cercavila cliqueu aquí