L’Espai Natural creix


espai natural projecte

Fa uns dies va tenir lloc la segona reunió del curs respecte l’Espai Natural i de mica en mica s’han anat assolint els objectius marcats a la primera trobada del mes de novembre.

La col·laboració d’en Pepi (jardiner de Palo Alto) i l’acord amb l’Escola Viver Castell de Sant Foix estan essent un èxit i només cal visitar l’Espai Natural per veure’n els efectes positius.

Pel que fa a la construcció de la bassa, tan sols hi ha pendent un darrer permís del Consorci per poder tirar endavant el projecte. Les noves jardineres elevades tipus “hort urbà” ja han donat els seus primers fruits i algunes famílies han pogut gaudir-ne a casa. I per altra banda, està plenament operativa la nova caseta de PVC per guardar eines i materials.

Sobre les prioritats pels propers mesos (a banda de la bassa) hi ha la de construir una zona de dunes perquè els infants puguin escalar i la necessitat d’instal·lar un sistema de rec que faciliti el manteniment de tot l’Espai.

Aviat publicarem més informació sobre el projecte i el valor pedagògic que té per a l’escola però si voleu més dades o oferir la vostra col·laboració podeu contactar amb la Carme Hoyas al següent correu electrònic: ceipfluvia@xtec.cat .

Tota l’ajuda serà benvinguda!