3r CAP DE SETMANA DE CONVIVÈNCIA


 Benvolgudes mares i pares de Fluvià,
Des de la comissió de Muntanya (FLUVIÀ CAMINA) estem començant a pensar en el 3r Cap de setmana de convivència (dies 24 i 25 de maig), però per tal d’escollir la millor opció i que tothom hi pugui venir ens plantegem diverses opcions. És per aquest motiu que seria interessant i necessari que si esteu interessats/des en venir, ens ho féssiu saber, enviant un missatge a amuntfluvia@gmail.com, indicant-nos quantes persones serieu i les edats dels nens, així com un mòbil de contacte. Aquest primer missatge no seria gens vinculant, sinó que ens serviria per tenir una referència inicial i així nosaltres poder fer una aproximació de quants som els interessats en aquest cap de setmana.
 
Alhora comentar-vos 2 canvis en el calendari degut a que coincidien en cap de setmana de 3 dies i hem cregut millor canviar-los.
1r)  L’excursió del 4 de maig passarà a ser el 27 d’abril.
2n) El 3r Cap de setmana de convivència enlloc de ser el 9 i 10 de juny passarà a ser el 24 i 25 de maig.
Cordialment, Amunt Fluvià
P.D. Restem a disposició per a qualsevol dubte o proposta.
Barcelona 26 de febrer del 2014
Apreciadas madres y padres de Fluvià,

Desde la comisión de Montaña (FLUVIÀ CAMINA) estamos empezando a pensar en el 3r  Fin de Semana de Convivencia (días 24 y 25 de mayo), pero para elegir la mejor opción y que todos puedan venir nos planteamos diversas opciones . Es por este motivo que sería interesante y necesario que si están interesados/das envenir, nos lo hicierais saber, enviando un mensaje a amuntfluvia@gmail.com, indicando cuantas personas seríais y las edades de los niños , así como un móvil de contacto . Este primer mensaje no sería nada vinculante, sino que nos serviría para tener una referencia inicial y así nosotros poder hacer una aproximación de cuántos somos los interesados en este fin de semana.

Asimismo comentaros 2 cambios en el calendario debido a que coincidían en fin de semana de 3 días y hemos creído mejor cambiarlos.

1 º) La excursión del 4 de mayo pasará a ser el 27 de abril .
2 º) El 3r Fin de semana de convivencia en lugar de ser el 9 y 10 de junio pasará a ser el 25 y 26 de mayo.

Cordialmente, Amunt Fluvià

P.D. Estamos a disposición para cualquier duda o propuesta .

                                                                         Barcelona 26 de febrer del 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.