Camí Escolar a les Festes de Maig


Benvolgudes famílies de l’escola,

Enguany els Camins Escolars del Poblenou estaran presents a les Festes de Maig. Concretament, DIUMENGE 29 DE MAIG totes les escoles del barri que formem part d’aquest projecte muntarem una paradeta informativa A LA RAMBLA DEL POBLENOU (entre els carrers Llull i Pujades) a on tothom podrà conèixer el projecte, els comerços adherits a la iniciativa, i, a més, podran participar de dos tallers per a la canalla:

Taller de Xapes
Taller de Construcció de Joguines amb Material de Rebuig

A més, un monitor de la Guàrdia Urbana ens ajudarà a resoldre dubtes i preguntes. Podreu intercanviar impressions amb altres escoles, gent del Districte i altres pares i mares que es troben amb els mateixos dubtes que vosaltres… No deixeu d’acostar-vos a la paradeta! Podreu jugar, gaudir i aprendre!

Comissió de Comunicació de la MCCE

Document en PDF: NOTA INFORMATIVA Festes Maig 2011

Comisió del Camí Escolar

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada