Festa de benvinguda al curs 2015-2016


La nit de divendres a dissabte passat una tempesta gairebé espatlla la festa d’inauguració del curs 2015-2016. Va malmetre alguns materials preparats a la tarda anterior i sobretot va convertir el pati de l’escola en un llac. Sort que les famílies que van arribar primer es van arremangar i amb galledes, contenidors d’escombraries i tot el que van trobar van aconseguir drenar l’aigua i reorganitzar la festa abans que arribessin els primers convidats.

L’esforç va tenir la seva recompensa i la convocatòria va ser un èxit! Els infants de P3 (a qui es dedica una especial atenció a la primera festa del curs) es van endur una gorra com a regal de benvinguda  a l’Escola. No hi va faltar res: un photocall presidit per la Fluviana, una zona de jocs d’allò més original construîda amb caixes de cartró gegants, un “pintacares” amb unes “pintacares” de paciència infinita i un taller de capgrossos molt especial i del qual ben aviat en tindreu notícies. Només us avancem que gràcies als diners recollits de la venda dels pastissos elaborats pels pares de P4 el projecte de construcció d’un nou “gegantó” pel Fluvià ja està en marxa!

A destacar especialment l’actuació dels nostres tabalers (que tornaran a sortir al carrer el proper 17 d’octubre) i de la pallassa Perla que va tenir a petits i grans ben divertits durant tot l’espectacle!

Més enllà dels jocs i tallers proposats, l’AMPA va comptar amb un punt d’informació que va tenir molt bona acollida entre els assistents que van poder parlar directament amb els membres de les comissions en un ambient festiu.

Fins la propera!